Netissä shoppailu on mulle nykyään jo paljon yleisempää kuin normikaupassa shoppailu, oon viime aikoina nimittäin tilannut piilareiden, vaatteiden, kenkien ja näiden perusjuttujen lisäksi kaikkea mahdollista muutakin, muun muassa mustetta tulostimeen ja muutamia pistorasioita ja muita sähkötarvikkeita. :)

Kuten tällaisen ihanan lampun meidän kuistille ja terassin seinälle. EIkö oo ihana?! Siinä on ihanan pehmeä valo.

seinavalaisin-blogi.jpg

Me nimittäin jouduttiin tekemään meidän vanhassa talossa vähän remonttia, ja piti löytää sellaisia vanhanaikaisia pistorasioita ja sähkökatkaisijoita huoneeseen. Halusin lisäksi mustat ja pyöreät. Löysin ne netistä ihan helposti ja tulikin ihan muutamassa päivässä, tosi helppoa! Hoksasin tilata sähkötarvikkeita kun luin tämän artikkelin täältä. Toistaiseksi ostan vaan ruokaa kaupasta, muuten on alkanut mennä jo sille mallille, että enemmän netistä kun kaupoista.

Mustekasetteja tilasin kans mun tulostimeen, tosin ne oli edullisia ja feikkejä, en tiiä miten ne toimii tuon mun hp:n kans. Toistaiseksi on toiminut hyvin, mut en tiiä miten pitkällä tähtäimellä.

Seuraava ostos mikä pitäis netissä tehdä on tilata pojille lenkkarit ja pyöräilykypärät. Ajattelin tilata Stadiumista, jossa on just nyt hyvät alennukset ja tarjoukset. Meillä kun ei ole lähellä stadiumia, että voisin mennä kivijalkakauppaan. Netistä kenkien ostaminen on vaan vähän hankalaa, useimmiten tilaan kaksi kokoa, joista toiset sitten palautan. Vähän vaivalloista, mutta siltikin vähemmän vaivalloista kuin kenkäkauppaan lasten kanssa raahautuminen.Varsinkin jos kunnon valikoimalla varustetut kenkäkaupat ovat 100 kilometrin päässä!

Netistä tilatessa kannattaa aina muistaa käyttää alennuskoodeja, jos niitä nyt on kyseiseen kauppaan voimassa. Yleensä alennusmyyntien aikaan on myös alekoodeja voimassa, mutta enimmäkseen alennusmyyntien aikaan kannattaa muuten vaan seurata tarjouksia ja alennuksia.

Olen huomannut että netistä ostettaessa on jotain turvaa ostokseen, jos esim maksaa visalla. Nyt kun Anttila meni konkurssiin, niin ne jotka oli maksanut ostokset visalla saavat rahat takas, mutta miten käy niille jotka on maksanut suoraan nettipankissa eikä tule koskaan saamaan tuotteita itselleen? En tiiä saako ne rahoja koskaan takas.

No, eikö shoppailemaan nyt..