Erikoinen bloginaihe, vai mitä? 

asentaa-piilareita-silmiin-piilareita.co

Jep, perustin blogin, joka käsittelee silmiä, silmälaseja ja piilareita ja kaikkea näkemiseen liittyvää. Oikeastaan oikea syy tälle blogille on olla mulle työväline opiskeluissa, sillä opiskelen paraikaa optikoksi. Yhdellä mun opiskelukaverilla oli blogi opintoja varten, ja hän koki sen niin hyödylliseksi, että minäkin ajattelin kokeilla.

Luulen, että opintoblogin tarkoitus on olla ehkä sellainen jonkinlainen luentopäiväkirja tai ajatushautomo tai päiväkirja opiskeluista. Täällä voi jäsentää ajatuksia viikon opinnoista, voi pohtia eteenpäin jotakin aihetta, joka on jäänyt askarruttamaan, voi järjestää pienimuotoisia kyselyitä tai muita vastaavia, joihin tietysti voi olla aika kova homma saada vastaajia. Voin ehkä saada arvokkaita kommentteja ja kokemuksia tämän kautta.

Noita värillisiä piilareita olen nyt miettinyt. Minulla itselläsi ei siis ole piilolinssejä, eikä oikeastaan silmälasejakaan. Tai on minulla lasit lukemista varten, kun on niin paljon tuota hajataittoa, mutta aika huonosti tulee noita käytettyä. Piilareita sen sijaan haluaisin kokeilla. Erityisesti noita värillisiä. Olisi hauska kun yhtäkkiä siniset silmäni olisivat esimerkiksi ruskeat... :)

Missä tilanteissa ihmiset vaihtaa silmiensä väriä piilareilla? Vaihdetaanko ne huvikseen ennen bileitä, vai haetaanko niitä jonkinlaista leikkiä omalla identiteetillä? Muuttaako se omaa identiteettiä tai käsitystä itsestä kun omat silmät ovatkin yhtäkkiä eriväriset? Täytyy kyllä ehdottomasti järjestää koulukavereiden kanssa sellaiset piilaribileet, joissa kaikki muutamme identiteettiämme piilareilla ja ehkä vaikka peruukilla! Se olisi hauskaa!

Sitten on olemassa näitä erikoisia värillisiä piilareita, kuten kissan silmät, punaisen silmät jne... mun mielestä ne on jotenkin niin ällöttäviä, että sellaisia en halua silmiini tunkea! Siitä olen varma. Mieluummin leikittelen sellaisilla luonnollisilla väreillä.

Kerran yks luokkakaveri tuli kouluun punaiset piilarit päässä.. musta tuntu, että mää en voi edes katsoa sitä kun alkoi tehdä niin pahaa. Tuli jotenkin aavemainen olo sen rinnalla, kuin se tyyppi olisi muuttunut ihan toiseksi niiden piilareiden myötä!

Silmät ovat näköjään erittäin tärkeät ihmisen ulkonäköön! Niillä pystyy muuttamaan koko ihmisen ihan toiseksi! Ois hauska esim yllättää vaikka oma mies erikoisilla piilareilla sängyssä, tuntuisko siitä että se ois sängyssä vieraan kanssa?! :)